Dr. Kiss Ráhel ügyvéd

Dr. Kiss Ráhel

Dr. Kiss Ráhel

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem meg jogi diplomámat. Tanulmányaim során egy éven át voltam a németországi Eberhard-Karls Universität Tübingen jogi karának hallgatója. Szakmai gyakorlatomat egy bécsi ügyvédi irodában kezdtem meg, majd pedig nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező budapesti ügyvédi irodákban folytattam. A szakvizsgáim letételét követően indítottam el önálló ügyvédi praxisomat.

Kiemelt tapasztalattal rendelkezek bevándorlási- és állampolgársági jogi területen, ellátom Ügyfeleim jogi képviseletét idegenrendészeti eljárásokban. E körben többek között segítséget nyújtok magyar állampolgár Ügyfeleimnek abban, hogy harmadik országbeli állampolgár családtagjaikkal együtt Magyarországon telepedhessenek le (tartózkodási kártya és állandó tartózkodási kártya), továbbá magyar munkáltatók részére abban, hogy az EGT tagállamain kívüli országból tudjanak munkavállalókat alkalmazni (munkavállalási célú tartózkodási engedély).

Első sorban gazdasági- és közlekedési bűncselekmények esetén ellátom Ügyfeleim védelmét a büntetőeljárás során mind a nyomozati szakaszban, mind pedig a vádemelést követően.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezek a webáruházak működését érintő jogszabályok alkalmazása és a hatósági eljárások során történő jogi képviselet tekintetében.

Munkámat magyar, angol és német nyelven végzem.